Jag är trött så jag skriver i morgon.

Och det gick bra.

Tjao!

Av Love AIK-aren - 12 juni 2009 21:57

Platform racing 2 på www.jesper.nu Tävla mot andra i att komma till målet på respektive bana. För varje race får du experience som du kan uppgradera din gubbe med. För att komma vidare och få tillgång till fler banor krävs också en viss poäng. Styr med piltangenterna och använd sakerna du får genom att hoppa på frågetecknen genom att trycka mellanslag.

Kul spel.

Tjao!

/Love AIK-aren

Av Love AIK-aren - 12 juni 2009 16:40

Imorgon sk jag upp 6:00 för att sätta på mig kläder så ska vi åka till Vallen.

Därifrån ska vi ta Finladsbåten till Åland och så ska vi vila en dag sen är det dax för Ålandia cup matcherna.

Vi möter lag från andra länder.

Jag kommer inte kunna skriva något på länge för jag ska ju nu åka till Åland när jag kommer hem därifrån ska jag direkt till Öland på fridrottsläger det är tråkigt att jag inte kan skriva något för då kommer jag ju tappa flytet med bloggen men det får jag tåla det kanske finns någon dator där.

Tjao!

PS:Nu gäller det Lidingö 12

Av Love AIK-aren - 11 juni 2009 23:22

Sen efter lördag kommer jag inte att skriva något på 3 veckor så titta in då igen.Tjao!/Love AIK-aren

Av Love AIK-aren - 11 juni 2009 18:08

Idag har vi haft skolavslutning min syrra hade det först 08:15 då tittade min familj på den.

Efter den skulle jag och min klass samlas i klassrummet vi fick bullar och chokladbollar.

Min mamma är klassförälder så hela klassen hade sparat pengar så vi köpte jättefin choklad från Ejes till våra lärare sen sjöng alla klasser år 4 - 9.

Efter skrek alla mest niorna för dom gick ju ut skolan.

Jag åkte in med pappa till stan vi kollade på WII och en Mobil.

Efter vi hade varit i stan stack jag till Martin och latjade.

Tjao!

/Den glade AIK-aren

Av Love AIK-aren - 11 juni 2009 17:55

Real Madrid har precis köpt Kaká dom nöjer sig inte med han så dom kanske kommer köpa Cristiano Ronaldo dom kommer i sånna fall köpa honom för 1 miljard han kostar mer en vad någon har gjort i fotbollshistorien coolt men Messi är värd 2 miljoner tycker jag.

Kaká köpte Real för 720 miljoner den tredje dyraste i historien.

Zlatan proffset i Italiens Inter kanske kommer att byta till FC Barcelona övergångssumman blir 101 miljoner och Samuel Eto`o coolt men Zlatan är inte så bra tycker jag och undra om Eto`o inte vill stanna i Barcelona.

Här är världens bästa elva.

Konstigt att inte Messi är med.

Tjao!

Av Love AIK-aren - 10 juni 2009 21:00

Sverige ledde ju efter första halvlek med 1 - 0 i andra öppnade dom upp spelet efter 2 - 0.

Och 2 - 0 kom av Daniel Majstorovic som fick en hörna av Kim Källström målskytten i första halvlek Deniel nickade in bollen.

Sverige gjorde 3 mål på 6 minuter den första var ju av Majstorovic.

3 - 0 kom av Zlatan Ibrahimovic chippade över målvakten men jag tycker att målvakten borde ha tagit den.

4 - 0 kom av Marcus Berg som sen i slutet av matchen blev utbytt mot Tobias Hysén han kunde bara sätta dit den med öppet mål.

Sverige hade många chanser i slutet t ex Olof Mellberg med stort skägg nickade i stolpen, Viktor Elm chippade precis över mål sen så nickade Mellberg på målvakten sen sköt han ribba mållinjen riktigt farliga chanser och en i slutet som Zlatan kanske skulle ha skjutit på.

Bra jobb Sverige.

Tjao!

/Love från Sverige

Av Love AIK-aren - 10 juni 2009 20:00

Sverige gjorde mål i 22:a minuten genom att bollen nästan var ute sen sköt Rasmus Elm i ribban som Kim Källström nickade in.

Om Sverige förlorar (men det gör dom inte) så kommer dom inte att gå till VM tror jag om dom vinner har dom chansen.Sverige kommer att göra mer mål i andra halvlek.Och man får 40,00 gånger pengarna om Malta vinner.

Om Sverige vinner får man 1,03 pengarna.